Info från styrelsemöte 21/5

Det känns som att vi har mycket på gång i klubben just nu. Det diskuterades kring uppvisningarna på  Strömmingsfestivalen den 1/6 kl 10-15 & Edsvägen 16 den 16/6 kl 13.30-14.30. Vill du vara med något utav tillfällena? Mejla oss eller kontakta Tina Saarinen.

Vi har fått en förfrågan från Frösåkers Ryttare om vi har någon medlem som kan visa upp något freestyle program på deras Familjedag den 29/6, ca kl 11. Det är på deras anläggning i Sund. Vill du göra det? Hör av dig till oss så vidareförmedlar vi kontakten till Frösåkers Ryttare.

En liten rapport om hur det går för pågående kurser, rallylydnad, mixkurs & valpkul.

Ringträning har haft två tillfällen i Östhammar och nästa är 6/6 kl 18:00.

En medlem ska kolla upp priser och möjligheter att få ut en instruktör för balansbollsträning, mer info kommer förhoppningsvis framöver.

Vi försöker få till en barn- och ungdomsdag i sommar. Tanken är en dag fylld med träning med hund, trevligt umgänge och roliga aktiviteter. Sitter du på några tips och idéer? Mejla oss eller kontakta Frida på 070-9907655.

Sol och regn gör att gräset växer, gräsmattan på anläggningen måste klippas. Det vore mycket uppskattat av styrelsen om det finns några medlemmar som vill hjälpa oss med detta. Alla vill ju ha en fin anläggning att träna på! Mejla oss om du kan vara klippansvarig någon utav veckorna 23-36 eller har någon fundering.

Så kul det är att se och höra att intresset av att använda anläggningen vissa dagar/kvällar är stort. Vi ska se till att bli duktigare på att uppdatera kalendern på hemsidan när det är kurser bokat. Där ska det framöver även stå ett namn och telefonnummer till en utav instruktörerna/ledarna. Vill du åka och träna på anläggningen när det är kurs bokat? Hör då gärna av dig till instruktören/ledaren och kolla så det är okej. Bokade kurser har förtur på anläggningen och vissa tillfällen kanske man har planerat övningar där den extra störningen inte är uppskattad. Men beroende på vad som är planerat på kursen så finns det oftast plats för fler. Skulle du komma ner till anläggningen när kurs pågår, ha en dialog med instruktör/ledare innan du beträder banan med hund. Vi alla är ju på plats för att ha kul och träna våra hundar!

Sist men inte minst så nåddes vi den 23/5 utav information från kommunen om att de eventuellt kommer vilja planlägga ett industriområde vid Askön. Detta kan komma att innebära att vi och brukshundklubben måste flytta inom några år men än är inga beslut fattade. Framtiden är just nu osäker och vi får snällt vänta på mer information från kommunen. Verksamheten med alla kurser och aktiviteter fortsätter självklart som vanligt så länge det går.

Du når oss via mejl osthammarshu@gmail.com

//Styrelsen i Östhammars HU