Våra Kurser

Kurser som för tillfället är planerade för VT-20 finner du nedan.

 • Mixkurs
  6 tillfällen
  Start 16/4 18-20
  21/4 18-20
  27/4 18-20
  7/5 18-20
  11/5 18-20
  avslut 21/5 18-20
  Instruktör Tina Saarinen
  Anmälan och info rahni2005@hotmail.com
  Kostnad 600kr till och med året du är 25år, 900kr för övriga.
  Kursavgift betalas till BG 5747-4132 i samband med anmälan för att anmälan ska vara fullständig. Märk betalning med ”Mixkurs+deltagares namn” Anmälan är bindande.
  Sista anmälan och betalningsdag 29/3
 • RINGTRÄNING! 🐕☀️ Även icke medlemmar är varmt välkomna!

  Med anledning av den rådande situation med Coronaviruset så har vi begränsat antalet deltagare på ringträningarna till 9 st ekipage/gång alltså ingen drop-in. För att delta så måste vi tyvärr be er att anmäla genom att swisha avgiften (75 kr)= anmäld till mitt nr, 070-3980547, så vidarebefordrar jag det till Östhammars Hundungdom. Hälsningar Lena Browall, Östhammars hundungdom.
  Jag kommer att ha ringträning/hanteringsträning hos Östhammars hundungdom på Askön utanför Östhammar ( granne med brukshundsklubben) Tid: kl 18-20 och datumen är: 14/4, 22/4, 29/4, 6/5, 13/5, 19/5 och 27/5
  Kostnaden är 75 kr/ekipage och gång och pengarna går till Östhammars Hundungdom.

  Ett perfekt tillfälle att komma och träna på hantering med sin hund! 💎
  Det är alltid bra att ha en hund som är van vid vardaglig hantering, men det är om inte ännu bättre att ha en hund som är trygg med att även en främling kan hantera den som t.ex hos veterinären.

  På ringträningen så kommer vi att ”ställa upp” våra hundar, en ny person kan känna igenom hunden (titta i öron etc.), springa i ”ringen” (inget krav) samt lite teori om vett & ettiket på utställning, olika sätt att ställa sin hund på med mera. Det kommer att finnas bord för dom som behöver träna det.

  Du är välkommen, ungdom som äldre, med hund från 16 veckors ålder och uppåt ( visa vaccinations intyg vid ditt första träningstillfälle) Medtag gott godis (kan gå åt en del) och/eller favorit föremålet (leksak/boll t.ex) samt hund i koppel.

  VARMT VÄLKOMNA! 🤗
  Lena Browall
  Östhammars hundungdom

 

 

 

För att gå kurs hos oss kräver vi medlemskap i antingen Sveriges hundungdom, eller Brukshundklubben.
Är du inte medlem och är i åldern 6-26 år rekommenderar vi dig att vara med i Sveriges hundungdom.
Är du däremot över 26 år så rekommenderar vi dig att bli medlem i Brukshundklubben.

Vi avslutar inte medlemskap bara för att du blir ”för gammal”. Däremot förlorar du en del av de förmåner som yngre medlemmar får. Läs mer om detta här.

När du hittat en kurs du vill gå anmäler du ditt intresse via våran Facebook-sida eller skickar ett mail till osthammarshu@gmail.com , om inte annat anges under respektive kurs.

 

 

 

hund_hopp

 

hund_slalom

 

 

freestyle

 

http://www.studieframjandet.se/

Lämna ett svar