Välkomna till Östhammars Hundungdoms årliga Klubbmästerskap!

Öppet för alla men endast klubbens medlemmar är med och tävlar i Klubbmästerskapet.

Datum: 6/9-20

Plats: Hos Östhammars Hundungdom på Askön.

Anmälan: Via mejl till osthammarshu@gmail.com senast den 3/9. Ange förares namn, hundens namn och vilka klasser du anmäler till.

Kostnad: 40kr/start för medlemmar. 60kr/start för icke medlemmar. Betalas med swish till 0703980547 eller kontant på plats vid vaccinationskontroll.

Vaccination: Kontroll av vaccination kommer att ske på plats, medtag vaccinationskort. Regler vaccination: https://www.skk.se/sv/SKK-klinikwebb/Karens–dopning/SKKs-vaccinationsregler/

Tidsschema:

9:00 Folk finns på plats för de som vill uppvisa vaccination

9:30 Bangång Rallylydnad nybörjare, därefter första start.

d.e Lydnad startklass

d.e Agility hoppklass 1

d.e Skojtävling

Klubben kommer att ha fika till försäljning och grillen tänd.

I år kommer vi att prova ett annat upplägg på tävlingen. Anmälan sker i förväg och vi kommer att gå ut med startlistor och starttider för respektive klass på fredag den 4/9 med en sista uppdatering kvällen den 5/9. Dessa starttider är tidigast när respektive klass kommer att börja, förseningar kan självklart ske.

Prisutdelning sker efter respektive klass, så folk som inte ska tävla mer sedan kan åka hemåt.

Det nya upplägget beror bland annat på Covid-19, samt att de som bara vill starta ex. agility inte ska behöva vara där tidigt bara för att anmäla. Vi följer SKKs restriktioner gällande Covid-19 och kommer att lägga ut aktuell info närmare tävling.

Hoppas vi ses! //Styrelsen i Östhammars Hundungdom